top of page

VUURWERKGROOTHANDEL, VUURWERKFABRIKANT
BELGIË - FRANKRIJK - LUXEMBURG

Tristar in Engis (Luik) beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop van vuurwerk in alle vormen en formaten. Dankzij onze uitgebreide expertise als vuurwerkmaker, zijn we ook de essentiële vuurwerkpartner voor uw evenement. Contacteer ons vandaag nog!

ATTENTION : Pas de vente directe aux particuliers  - PAS OP : Geen directe verkoop aan particulieren

GROOTHANDEL VAN VUURWERKARTIKELEN

Al 2 decennia lang importeert en verkoopt ons bedrijf meer dan 500 verschillende soorten vuurwerk. Onze artikelen, met alle nodige goedkeuringen, worden in heel België en Frankrijk verkocht. Ons bedrijf is gericht op professionele vuurwerkmakers en winkels, met een reeks producten voor zowel particulieren als professionals.

ONZE BETROKKENHEID BIJ HET MILIEU

Bezorgd over het milieu en onze ecologische impact, beperken wij de omvang van onze producten terwijl wij hun effect maximaliseren. We minimaliseren oververpakking en beperken het gebruik van plastic.

Voor specifieke klanten hebben we ook vuurwerk met minder lawaai ontwikkeld.

Tristar SD-Catalogus.png
Feu d'artifice

DESKUNDIG VUURWERKMAKER

Een feest is pas een feest als er vuurwerk is geweest. Er is dan ook niets feestelijker dan dat prachtige boeket vol kleuren en sensaties op het einde van een event. Daarom organiseren we vuurwerkspektakels op maat voor uw feest of evenement.

WILT U ZELF VUURWERK VERKOPEN OF ZOEKT U EEN VUURWERKSPECIALIST OM UW FEEST AF TE SLUITEN MET EEN WERVELENDE VUURWERKSHOW? CONTACTEER ONS NU VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page